Verleden, heden en toekomst.

Verleden

Het Computerpunt is opgericht in 2012, toen reeds hadden we al ruim vier jaar professionele ervaring op het gebied van ICT.


Heden

Na zes jaar een fysieke computerwinkel te hebben gehad, hebben we besloten om de dingen anders aan te pakken. De dag van vandaag is het heel moeilijk om in tijden van online verkoop mee te gaan in de onverbiddelijke strijd van de grote webshops. Daarom specialiseren we ons in een persoonlijke en kwalitatieve service.


Toekomst

Het is echter niet zo dat u voor de aankoop van allerhande ICT-artikelen (desktops, laptops, printers, inkt,…) niet meer bij ons terecht kunt. We beschikken nog steeds over een ruime stock die meteen leverbaar is. Eén telefoontje op het vertrouwde nummer: 051 777 899 of een email naar info@hetcomputerpunt.be en u kunt het artikel komen halen, of we komen er mee langs.

Service proberen we altijd zo persoonlijk mogelijk te maken, daarom komen we graag bij u thuis langs om het probleem op te lossen. Als het niet mogelijk is om het probleem meteen bij u thuis op te lossen, kunnen we dit altijd in onze werkplaats verder oplossen. Alles hangt natuurlijk af van de aard van het probleem.

Door deze koerswijziging zijn we ervan overtuigd dat we u, op dezelfde vertrouwde manier, een nog persoonlijkere service kunnen bieden. Ook als het toestel niet bij ons aangekocht is.

Aarzel niet om ons te contacteren!